Starbucksin maitokahvijuomat

tuovat viileän nautinnon

Starbucksin herkulliset maitokahvijuomat ovat ihanan viilentäviä ja ilahduttavat etenkin kesän helteillä! Kokeile ja ihastu raikkaisiin makuvaihtoehtoihin.

Starbucksin kylmät maitokahvijuomat tarjoavat maitokahvin virkistyksen ja herkullisen maun viileässä muodossa. Starbucksin maitokahvijuomat on näppärä nauttia missä ikinä menetkin ja ovat kätevä kahvivaihtoehto esimerkiksi eväsretkillä, matkoilla, töissä ja harrastuksissa sekä tietenkin myös kotona. 

Starbucksin maitokahvijuomista löytyy jokaiselle jotakin

Starbucks-maitokahvijuomien valmistuksessa olemme sitoutuneet 100- prosenttisen eettiseen kahvintuotantoon yhteistyökumppaninamme Conservation International. Valikoimista löytyy perinteisten kahvipohjaisten juomien lisäksi myös kahviton versio Starbucks Chocolate ja laktoositon versio Starbucks Skinny Latte, jossa ei ole lisättyä sokeria sekä Kasvipohjainen kauran sekä kasvipohjainen Starbucks Plant Based Oat Vanilla.

Sesonkeihin (helmi-elokuu) nousevat Starbukcs Flat White, elegantisti runsasta Espressoa ja samettisen perhmeää maitoa sekä jouluinen Starbucks White Chocolate Mocha taas loka-joulukuussa.

Perinteisen latten ystäville löytyy Starbucks Caffè Latte ja cappuccinofaneille Starbucks Cappuccino. Kokeile myös kevyesti maustettua Starbucks Caramel Macchiatoa

Uutena valikoimiin ovat saapuneet valloittavat kahviloiden suosikit nyt  kotipakkauksina, jolloin voit nauttia niin paljon tai vähän kuin halut silloin kuin se sopii sinulle. Kotipakkausten 750 ml maut ovat Starbucks Caffè Latte ja Starbucks Caramel Macchiato.

Tutustu viilentäviin Starbucks-maitokahvijuomiin ja valitse suosikkisi. 

Katso myös