Terveisiä Sipoosta!

Turkkilainen, kreikkalainen, islantilainen – meistä on moneen jogurttimakuun. Nyt päätimme tuoda maailman jogurttien parhaat puolet yhteen. Syntyi Sipoolainen, joka valmistetaan nimensä mukaisesti Sipoon tehtaallamme kotimaisesta kirnumaidosta. Paksu, mutta lähes rasvaton jogurtti on kerrassaan monikäyttöinen. Maistuu dipissä, salaatinkastikkeessa sekä tietenkin sellaisenaan.

Makoisia hetkiä toivottaen,
Arlan meijerin väki

Vain ainesosia, jotka kuuluvat ruokakermaan

Arla Lempi ruokakerma sisältää kermaa sekä tärkkelystä suurustamaan keitot ja kastikkeet.

Se on valmistettu rehdisti suomalaisesta maidosta. Sitä ei ole laimennettu vedellä eikä siihen ole lisätty mitään turhanpäiväistä. Se mikä maistuu, on yksinkertaisesti vain mausteet ja muut luonnolliset aineisosat.

Tapiokatärkkelys

Mitä on tärkkelys ja miksi sitä on ruokakermassa?

Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta.

Lue lisää tärkkelyksestä
Luontaiset aromit

Mitä tarkoitetaan luontaisilla aromeilla?

Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Luontaisia aromeja saadaan eristämällä luonnosta sellaisenaan löytyviä aineita, joilla on aromaattisia ominaisuuksia.

Lue lisää luontaisista aromeista
Miksi ruokakerman pitäisi säilyä kuukausia?

Meistä se on parasta tuoreena.

Valtaosa markkinoiden ruokakermoista valmistetaan iskukuumentamalla. Arla Lempi ruokakermat puolestaan valmistetaan Sipoossa suomalaisesta maidosta korkeassa lämpötilassa pastöroimalla. Hellävaraisempi käsittely takaa tuotteelle ainutlaatuisen raikkaan kerman maun. Tämä toki tarkoittaa sitä, että tuote ei säily kuukausia eikä sitä voi säilyttää huoneenlämmössä.

Meistä kuitenkin ruokakerma maistuu parhaimmalta, kun se on tuoretta ja raikasta.

Aitoa makua

Purkin täydeltä!

Arla Lempi hapanmaitotuotteet valmistetaan täysin lisäaineettomasti.  Se mikä maistuu, on yksinkertaisesti vain raikas kerma ja maito. Hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruokaa.

Pssst, kurkkaa purkin sisään ja poimi talteen arjen reseptivinkki.

Islannista inspiroitunut, Sipoossa syntynyt

Me Arlalla ihastuimme islantilaisen jogurtin rahkamaiseen koostumukseen ja pirteän hapokkaaseen makuun, joten päätimme kehittää siitä oman versiomme. Raikkaasta suomalaisesta maidosta valmistettu, täyteläisen paksu Arla Lempi Islantilainen jogurtti sopii erinomaisesti vaikkapa kylmäkastikkeeksi tai dipiksi. Runsasproteiinisuutensa ansiosta se on myös oiva välipala – sellaisenaan tai suosikkilisukkeidesi kanssa!

Kirkastettu voi eli ghee

Kirkastettu voi on erinomainen apu kaikessa paistamisessa. Sillä saa aikaan kauniin kullanruskean paistopinnan ja mehukkaan lopputuloksen!

Lue lisää kirkastetusta voista
Arla Lempi Kaikki Arla Lempi tuotteet
Lataa lisää