Pepperonipizza

Pepperonipizza

30 minuuttia
Pepperonipizza on klassikko. Voit käyttää valmista pizzataikinaa tai tehdä pohjan itse. Viimeistele pepperonipizza reilulla määrällä juustoa!
https://www.arla.fi/reseptit/pepperonipizza/

Tee näin:

Pepperonipizza
  • Laita kaksi tyhjää leivinpeltiä lämpenemään 275 asteiseen uuniin.
  • Valmista pepperonipizzan pohjat pizzataikinasta. Jaa taikina kahtia ja kauli kaksi pyöreää pizzapohjaa (halkaisijaltaan n. 30 cm).
  • Siirrä pizzapohjat kahdelle leivinpaperille. Levitä tomaattikastike pizzoille. Ripottele juustoraaste, pepperoni ja sipuli pizzojen päälle. Mausta pepperonipizzat oreganolla.
  • Liu’uta pepperonipizzat leivinpaperin kanssa kuumille leivinpelleille.
  • Paista pizzat uunissa noin 10 minuutin ajan.
  • Ota pepperonipizzat uunista ja tarjoile heti.
Valmis!
Vinkki

Voit myös tehdä perinteisen pizzapohjan tai gluteenittoman pizzapohjan itse.

Ainekset

Pepperonipizza
Pizzataikinaa
n. 600 g
Tomaattikastiketta
2 dl
200 g
Viipaloitua pepperonia
200 g
Punasipuli puolikkaina rinkuloina (n. 150 g)
2
Kuivatettua oreganoa
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Pizzarulla
2 tuntia
Pizzarulla
(4)