Sinihomejuustopizza

Sinihomejuustopizza

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tämä pizza on jokaisen sinihomejuuston ystävän suosikki. Homejuuston lisäksi pizzaa mehevöittävät tomaattikastike ja naudanfilee.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Taikina

  • 25 g hiivaa
  • 2½ dl kädenlämpöistä vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl viinirypäleen siemenöljyä
  • 400 g vehnäjauhoja (n. 6,5 dl)

Tomaattikastike

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 sipulia silputtuna
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 tl oreganoa
  • ½ tl suolaa

Täyte

  • 200 g naudanfileetä
  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 200 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 200 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 1 tl oreganoa

Lisäksi

  • 300 g vihreää salaattia

Tee näin:

Tee näin:

Taikina: Liota hiiva veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot. Jätä vähän jauhoja taikinan alustamiseen. Vaivaa taikina hyvin. Peitä taikina liinalla ja kohota 40 minuuttia. Tomaattikastike: Kuumenna voi kattilassa. Kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää tomaattimurska, oregano ja suola. Keitä kastiketta kokoon ilman kantta noin 20 minuuttia. Mausta tarvittaessa lisää. Kastikkeen tulee olla melko paksua. Kumoa taikina jauhotetulle leivinlaudalle ja alusta taikina. Kaulitse 30 x 35 cm levyksi ja nosta uunipellille. Esipaista pohjaa 200 °C:ssa noin 15 minuuttia. Täyte: Leikkaa naudanfilee ohuiksi viipaleiksi ja nuiji kevyesti. Suikaloi n. 2 x 4 cm paloiksi. Kuumenna voi pannulla ja ruskista suikaleet. Lisää lihasuikaleet, homejuustomurut ja juustoraaste pizzapohjalle. Ripottele pinnalle oreganoa ja paista uunin keskitasolla 12 minuuttia. Tarjoa pizza salaatin kera.

Lisää herkullisia ideoita