Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja valmistuu helposti myös gluteenittomista jauhoista. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

  • Valmista gluteenittoman pizzapohjan taikina.
  • Sulata ensin voi ja anna sen jäähtyä hetki. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  • Sekoita joukkoon suola, rasva sekä jauhot. Alusta taikina tasaiseksi kulhossa.
  • Anna pizzapohjataikinan kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia.
  • Kaulitse gluteeniton pizzapohja ohueksi ja pyöreäksi levyksi.
  • Täytä gluteeniton pizzapohja haluamillasi täytteillä ja paista uunissa 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Valmis!

Ainekset

Vettä
2 dl
Hiivaa
25 g
Suolaa
½ tl
3 rkl
Gluteeniton jauhoseos
n. 6 dl
Lisää herkullisia ideoita
Gluteeniton piirakkapohja
35 minuuttia
Gluteeniton piirakkapohja
(0)
Gluteeniton kakkupohja
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(76)