Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Gluteeniton pizzapohja
Gluteeniton pizzapohja
•
Kommentit
Gluteeniton pizzapohja valmistuu helposti myös gluteenittomista jauhoista. Kokeile helppoa reseptiä!
Tee näin:
Valmista gluteenittoman pizzapohjan taikina.
Sulata ensin voi ja anna sen jäähtyä hetki. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Sekoita joukkoon suola, rasva sekä jauhot. Alusta taikina tasaiseksi kulhossa.
Anna pizzapohjataikinan kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia.
Kaulitse gluteeniton pizzapohja ohueksi ja pyöreäksi levyksi.
Täytä gluteeniton pizzapohja haluamillasi täytteillä ja paista uunissa 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Valmis!
Ainekset
Vettä
2 dl
Hiivaa
25 g
Suolaa
½ tl
Laktoositonta Arla Meijerivoita
3 rkl
Gluteenitonta jauhoseosta
n. 6 dl
Lisää herkullisia ideoita
35 minuuttia
Gluteeniton piirakkapohja
(0)
45 minuuttia
Gluteeniton kakkupohja
(76)
Katso myös nämä
Herkullinen kasvispizza
(16)
Pikapizzat
(0)
15 minuuttia
Tortillapizzat
(14)
30 minuuttia
Neljän juuston pizza
(1)
Kaikki reseptit