Gluteeniton pizzapohja

Gluteeniton pizzapohja

Arvioi

(30)

Tämä gluteeniton pizzapohja on aivan yhtä maistuva kuin normaaleilla jauhoillakin leivottu. Meijerivoi tekee pohjasta vieläkin maukkaamman!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 kpl

Tee näin:

Tee näin:

Sulata ensin voi ja anna sen jäähtyä hetki. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon suola, rasva sekä jauhot. Alusta taikina tasaiseksi kulhossa. Anna sen kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia, jonka jälkeen kauli taikinasta ohut pyöreä levy. Laita pizzan päälle haluamiasi täytteitä ja paista sitten 225 asteessa noin 15–20 minuuttia.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.