Gluteeniton piirakkapohja

Gluteeniton piirakkapohja

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

35 minuuttia

Gluteeniton piirakkapohja valmistuu tällä kolmen ainesosan reseptillä vaivatta ja nopeasti. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 1 piirakka

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan gluteeniton piirakkapohja sekoittamalla voi ja jauhot rakeiseksi massaksi monitoimikoneella. Lisää seoksen joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan olla jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen gluteenittoman piirakkapohjan leipomista.

Vinkki

Hyödynnä gluteeniton piirakkapohja erilaisten suolaisten piirakoiden resepteissä. Katso erilaiset täytevaihtoehdot ja muut suolaiset piirakat!

Katso myös nämä