Gluteeniton piirakkapohja

Gluteeniton piirakkapohja

35 minuuttia
Gluteeniton piirakkapohja valmistuu tällä kolmen ainesosan reseptillä vaivatta ja nopeasti. Kokeile helppoa reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/gluteeniton-piirakkapohja/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan gluteeniton piirakkapohja sekoittamalla voi ja jauhot rakeiseksi massaksi monitoimikoneella. Lisää seoksen joukkoon rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan olla jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen gluteenittoman piirakkapohjan leipomista.
Valmis!
Vinkki

Hyödynnä gluteeniton piirakkapohja erilaisten suolaisten piirakoiden resepteissä. Katso erilaiset täytevaihtoehdot ja muut suolaiset piirakat!

Ainekset

100 g
Tattarijauhoa
2½ dl
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
¾ dl
Lisää herkullisia ideoita