Gluteeniton juustopiirakka

Gluteeniton juustopiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

1 minuuttia

Gluteeniton juustopiirakka on herkullinen tarjottava, joka sopii syötäväksi salaatin kanssa. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Pohja

  • 75 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4½ dl mantelijauhoja
  • 3 rkl psylliumjauhetta
  • 1 kananmuna
  • ½ tl suolaa

Juustotäyte

  • 3 kananmunaa
  • 3 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 6 dl Arla Hillitön Gouda -juustoa tai Arla Tolkuton Cheddar -juustoa raasteena

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita tekemään gluteeniton juustopiirakka ja valmista ensiksi piirakkapohja. Paloittele voi, nypi piirakkataikinan ainesosat nopeasti keskenään.
2. Painele piirakkataikina reunoja myöten piirakkavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Laita piirakkapohja jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
3. Laita uuni lämpenemään 200°C asteeseen. Pistele haarukalla reikiä piirakkapohjaan. Esipaista gluteenittoman juustopiirakan pohjaa uunissa noin 10 minuuttia.

4. Sekoita kananmunat ja kerma keskenään. Lisää juustoraaste seoksen joukkoon. Kaada juustotäyte piirakkavuokaan pohjan päälle. Paista gluteeniton juustopiirakka uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
5. Ota valmis gluteeniton juustopiirakka uunista ja anna sen jäähtyä ainakin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita