Pastasalaatti

Pastasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

20 minuuttia

Ruokaisa pastasalaatti sopii mainiosti lounaaksi tai vaikka osaksi piknikkiä. Tämä pastasalaatti sopii myös kasvissyöjille. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 500 g pastaa
  • 300 g Arla Apetina juustoa
  • 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • 1 dl kivettömiä mustia oliiveja
  • 400 g latva-artisokan sydämiä
  • 3 avokadoa
  • 4 tomaattia
  • 300 g italialaista salaattisekoitusta
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitallinen mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita pastasalaatti keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huutele kylmällä vedellä ja anna valua siivilässä. Parhaiten pastasalaattiin sopivat putkimainen penne-pasta, kierteinen fusilli-pasta tai perhosta muistuttava farfalle-pasta.

2. Leikkaa tai murenna juusto paloiksi ja sekoita palat pastan, öljyn ja oliivien kanssa.

3. Valuta latva-artisokansydämet, halkaise avokadot ja poista kivet. Leikkaa vihannekset paloiksi ja lisää pastan joukkoon. Huuhtele salaattisekoitus hellävaraisesti ja anna salaatinlehtien kuivua, ennen kuin sekoitat ne kevyesti salaatin sekaan. Voit jättää vuonankaalin lehtiä koristeeksi salaatin päälle.

4. Mausta lopuksi pastasalaatti suolalla ja pippurilla.

Lisää herkullisia ideoita