Turkkilainen pastasalaatti

Turkkilainen pastasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tässä turkkilaishenkisessä pastasalaatissa yhdistyvät maukas Risoni-pasta, sipuli, persilja, Apetina-juusto ja granaattiomenan siemenet. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl Risoni-pastaa
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 kurkku
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • ½ dl granaattiomenan siemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista puolet sipuleista voissa kattilassa. Lisää kattilaan risonit, 1 litra vettä ja 1 tl suolaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Valuta vesi pois ja sekoita joukkoon öljy. Anna jäähtyä. Jaa kurkku puoliksi pituussuunnassa. Halutessasi poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Sekoita kurkut, persilja, suola, pippuri, ja loput sipulit ja valkosipulit risoniin. Murenna sekaan salaattijuusto. Sekoita granaattiomenan siemenet joukkoon juuri ennen tarjoilua.