Lihapata

Lihapata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Tämä simppeli lihapata maistuu sellaisenaan, mutta toimii myös erinomaisena pohjana esimerkiksi marokkolaiselle tai intialaiselle lihapadalle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 kg luutonta naudanlihaa
  • 2 sipulia
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 lihaliemikuutiota
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 6 dl vettä

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha noin 3x3 cm paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista liha erissä voissa kattilassa. Lisää sipuli, liemikuutiot, pippuri, tomaattipyre ja soija. Kaada joukkoon vesi. Anna muhennoksen kypsyä kannen alla noin 1 tunti. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kera.

Lisää herkullisia ideoita