Lammaspata

Lammaspata

Arvioi

(3)

Täyteläinen lammaspata on oivallinen vaihtoehto eritoten pääsiäispöytään! Créme fraîche antaa lammaspadallemme sen herkullisen pehmeän maun.

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa paisti kuutioiksi. Kuori ja lohko sipulit. Ruskista lihapaloja ja sipuleita voissa pannulla ja siirrä pataan. Suikaloi paprika sekä hienonna valkosipulinkynnet ja laita ne pataan. Kaada vettä sekaan niin, että se ylettyy lihojen puoliväliin. Lisää myös fariinisokeria, oreganoa, suolaa ja mustapippuria. Hauduta liedellä tai uunissa n. tunti. Lisää loppuvaiheessa pavut sekä crème fraîche ja anna kiehua n. 10 minuuttia.

Vinkki

Tämän maukkaan reseptin meille suunnitteli Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.