Lammaspata

Lammaspata

Täyteläinen lammaspata on oivallinen vaihtoehto eritoten pääsiäispöytään! Créme fraîche antaa lammaspadallemme sen herkullisen pehmeän maun.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Lammaspata

Täyteläinen lammaspata on oivallinen vaihtoehto eritoten pääsiäispöytään! Créme fraîche antaa lammaspadallemme sen herkullisen pehmeän maun.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Leikkaa paisti kuutioiksi. Kuori ja lohko sipulit. Ruskista lihapaloja ja sipuleita voissa pannulla ja siirrä pataan. Suikaloi paprika sekä hienonna valkosipulinkynnet ja laita ne pataan. Kaada vettä sekaan niin, että se ylettyy lihojen puoliväliin. Lisää myös fariinisokeria, oreganoa, suolaa ja mustapippuria. Hauduta liedellä tai uunissa n. tunti. Lisää loppuvaiheessa pavut sekä crème fraîche ja anna kiehua n. 10 minuuttia.

Vinkit

Tämän maukkaan reseptin meille suunnitteli Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Suositellut tuotteet