Intialainen kardemumma-lammaspata

Intialainen kardemumma-lammaspata

Herkulliselle tuoksuva intialainen kardemumma-lammaspata lämmittää kylminä iltoina. Tämä mausteinen pata sopii erinomaisesti sunnuntaipäivälliseksi!

Tee näin:

  • Leikkaa liha paloiksi. Sekoita keskenään marinadin ainekset ja sekoita lihan joukkoon. Anna seistä vähintään 1 tunnin ajan. Kuori ja hienonna sipuli. Paista se voissa kuultavaksi. Lisää pannulle liha, marinadi ja tomaattimurska. Anna seoksen hautua hiljalleen noin tunnin ajan. Tarjoile jogurttilusikallisen, salaatin ja riisin kera. Halutessasi voit lisätä riisin sekaan keitettyjä kikherneitä.
Valmis!

Ainekset

Luutonta lampaanlihaa
600 g
Sipuleita
2
2 rkl
Tomaattimurskaa (n. 400 g)
1 tlk
Marinadi
Arla Ingman Luonnonjogurttia
2 dl
Suolaa
1 tl
Murskattua valkosipulinkynsiä
2
Kardemummaa
1 tl
1 rkl
Tulista chilikastike
1 tl
Lisää herkullisia ideoita