Intialainen kardemumma-lammaspata

Intialainen kardemumma-lammaspata

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkulliselle tuoksuva ja mausteinen lammaspata lämmittää kylminä iltoina. Sopii erinomaisesti sunnuntaipäivälliseksi!

Ainekset

Annokset

Marinadi

  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 1 tl suolaa
  • 2 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tl tulista chilikastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa liha paloiksi. Sekoita keskenään marinadin ainekset ja sekoita lihan joukkoon. Anna seistä vähintään 1 tunnin ajan. Kuori ja hienonna sipuli. Paista se voissa kuultavaksi. Lisää pannulle liha, marinadi ja tomaattimurska. Anna seoksen hautua hiljalleen noin tunnin ajan. Tarjoile jogurttilusikallisen, salaatin ja riisin kera. Halutessasi voit lisätä riisin sekaan keitettyjä kikherneitä.