Smetana
Venäläisen keittiön perustuote smetana täyttää Arlalla jo 66 vuotta! Lue lisää tuotteesta ja löydä herkullisimmat reseptit, joissa käytetään smetanaa!
Venäläisen keittiön perustuote smetana täyttää Arlalla jo 66 vuotta! Lue lisää tuotteesta ja löydä herkullisimmat reseptit, joissa käytetään smetanaa!
Iso aamiainen tai pyjamassa syöty lounas on ihana aloitus päivälle! Tarjoile sukulaisille ja ystäville herkullinen brunssi Arlan reseptien avulla!
Vaivattomasti valmistuva marja- tai hedelmäsmoothie maistuu niin aamulla, välipalalla kuin jälkiruokana. Ihanimmat smoothiereseptit löydät täältä!
Vappupäivän paras vappubrunssi sopii tarjottavaksi kotona tai piknikillä. Kestosuosikkien lisäksi kokeile uusia ja moderneja reseptejä.
Iltapala Mitä tekisin iltapalaksi? Toisinaan iltapalaideat loppuvat kesken ja on vaikea keksiä, millaista iltapalaa sitä pyöräyttäisi. Paras iltapala on sellainen, joka on paitsi maistuva, mutta myös
Pääsiäisen jälkiruoat voivat olla muutakin kuin perinteinen pasha tai mämmi. Kokeile ihania jälkiruokareseptejä kruunaamaan pääsiäisen ateriat!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-jalkiruoat/
Pääsiäisen kasvisruoat ovat vaihtoehtoja perinteisille lammas- ja karitsaruoille. Tutustu resepteihin ja löydä suosikkisi raikkaista kasvisherkuista!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-kasvisruoat/
Kääretorttu Kääretorttu on klassinen leivonnainen, joka herättää monissa mielikuvia perinteisestä leivonnasta ja herkullisesta mausta. Kääretorttu koostuu perinteisesti pehmeästä ja ilmavasta
Pääsiäisen juustokakut kruunaavat kevään ruokajuhlan kahvipöydän. Tutustu resepteihin ja valitse oma suosikkisi pääsiäistä varten!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-juustokakut/
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla
Illanistujaiset sisältävät yleensä herkullista tarjottavaa. Kokosimme yhteen reseptit helposti syötäviin ruokiin ja naposteltaviin.
Kurpitsa on monikäyttöinen raaka-aine. Se maistuu niin suolaisissa herkuissa kuin myös makeissa leivonnaisissa. Tutustu Arlan resepteihin!