Marjat
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
Lihapullat Lihapullat ovat monien suosikkiruoka, joten on mahtavaa, että niiden valmistus kotona on helppoa. Mehevät lihapullat saavat makunsa erilaisista mausteista, minkä lisäksi vaihtelua tuovat
Budjettiruoka voi olla myös maistuvaa, etkä tarvitse muuta kuin hieman suunnitelmallisuutta ja luovuutta. Tutustu vinkkeihin ja resepteihin, joiden avulla budjettiruoka valmistuu käden käänteessä!
Lempeämpi keittiösuhde lähtee omasta suhtautumisesta. Kokeile esimerkiksi näitä reseptejä tai sovella vapaasti - tärkeintä on, että kokeilet, yllätyt ja yllätät!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/lempeyden-resepti/
Airfryerilla voit valmistaa monia herkullisia ja terveellisiä ruokia, mm. kanaa, lohta, kasviksia ja jopa jälkiruokia. Katso parhaat airfryer-reseptit sivuiltamme!
Makuja puutarhasta Kevät ja kesä on puutarhasta saatavien herkkujen kulta-aikaa! Tomaatit, kurkut, paprikat, chilit, salaatit, perunat, sipulit, yrtit, raparperi, marjat - kaikki nämä raikkaat ja
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/puutarhan-herkkuja/
Mitä tarkoittavat maitoallergia, laktoosi-intoleranssi ja maitoyliherkkyys? Me kerromme vastauksen, tervetuloa uusille sivuillemme!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/laktoosi-ja-maitotuotteet/
Muutokset elintavoissa tai ympäristössä tuntuvat helposti vatsan tasapainossa. Hyvinvoiva vatsa on tärkeä elämänlaatuun vaikuttava tekijä.
Maidosta on moneksi! Lue täältä maidosta saatavista hyvistä ravintoaineista!
Maidon pastörointi tuhoaa terveydelle haitalliset mikrobit ja lisää maidon säilyvyyttä. Lue lisää maidon pästöroinnista sekä ESL- ja UHT-käsittelystä.
Ruokakermaan lisätään tärkkelystä, koska se parantaa ruoanvalmistusominaisuuksia ja antaa keittoihin ja kastikkeisiin rakennetta. Lue lisää tärkkelyksestä!
Luontaisia aromeja käytetään maustamaan tuotteita. Arla Lempi –ruokakermoissa käytetään vain luontaisia aromeja. Lue lisää luontaisista aromeista!