Bocuse d´Or tiimi valmentautuu kovaan kisaan Bocuse d’Or on kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987 lähtien. Suomi on nyt kilpailussa mukana kolmattatoista kertaa. Suomea
https://www.arla.fi/artikkelit/bocuse-dor-tiimi-valmentautuu-kovaan-kisaan/
Västankvarnin tila maatalouden asialla yli 120 vuotta Västankvarn on käsite, jonka juuret ja historia ulottuvat pitkälle. Kyläläisille tärkeä tila työllistää ja elävöittää seutua ja maito on tältä
https://www.arla.fi/artikkelit/vastankvarnin-tila-maatalouden-asialla-yli-120-vuotta/
Arlalaiset pyöräilevat apua syöpää sairastaville lapsille Auttaminen, kunnon parantuminen, uudet ystävät, ilo. Siinä pari hyvää syytä, jotka ajavat ihmistä pyöräilemään 1200 kilometriä Pariisiin,
https://www.arla.fi/artikkelit/arlalaiset-pyorailevat-apua-syopaa-sairastaville-lapsille/
Syö vireyttä työpäiviin Arkipäivän ruokavalinnoilla ja ateriarytmillä voi vaikuttaa merkittävästi työvireyteen. Jos väsymys vaivaa usein heti lounaan jälkeen iltapäivällä, kannattaa pysähtyä
https://www.arla.fi/artikkelit/syo-vireytta-tyopaiviin/
Joko tunnet DASH-ruokavalion? Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä vähärasvaisia tai rasvattomia maitovalmisteita, mutta vain rajoitetusti suolaa ja sokeria. Tällainen on pähkinänkuoressa
https://www.arla.fi/artikkelit/joko-tunnet-dash-ruokavalion/
Arlan jogurteille Hyvää Suomesta -merkki Arlan yhden kilon ja 200 gramman perusjogurteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä. Merkki takaa, että tuote on
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-jogurteille-hyvaa-suomesta--merkki/
Pääseekö Suomi palkintosijoille? Sitä jännitetään 29.-30. tammikuuta 2019, kun maailman arvostetuimman kokkikilpailun Bocuse d’Orin finaali kisataan Lyonissa.
https://www.arla.fi/artikkelit/suomi-tavoittelee-bocuse-dorissa-palkintosijaa/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/
Hävikin hallinta on tärkeä osa Arlan vastuullisuustyötä. Määrätietoinen työmme on tuonut myös tulosta. Vuonna 2018 hävikki väheni Sipoon meijerissämme peräti kolmanneksella.
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-havikkituotteet-yhteiseen-poytaan/
Maidon matkalla tilalta kuluttajan keittiöön tarvitaan monenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Sen saivat huomata myös Winellska Skolan yhdeksäsluokkalaiset, jotka kävivät tutustumassa Arlaan.
https://www.arla.fi/artikkelit/tulevaa-ammattiaan-pohtivat-ysiluokkalaiset-tutustuivat-arlaan/
Välikummun maitotila hyödyntää aurinkoenergiaa Välikummun maitotilalla Ranualla on hyödynnetty aurinkoenergiaa kesästä 2018 lähtien. Tilan yrittäjät Jani Sääskilahti ja Katja Salmela ovat ratkaisuun
https://www.arla.fi/artikkelit/valikummun-maitotila-hyodyntaa-aurinkoenergiaa/
Arla otti joulukuussa käyttöön ensimmäisen biokaasua polttoaineenaan hyödyntävän kuorma-auton, joka huolehtii tuotejakelusta pääkaupunkiseudulla. Lue aiheesta lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-uusi-jakeluauto-hyodyntaa-polttoaineenaan-biokaasua/