Suoliston toiminta on yksilöllistä ja jatkuvassa muutoksessa. Miksi on hyvä tuntea oman suoliston toiminta? Lue lisää!
https://www.arla.fi/food-and-future/hyvinvoiva-mina/suoliston-toiminta-tutuksi/
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
Hiilihydraatit ovat elimistön energialähteitä. Lue täältä lisätietoa hiilihydraateista!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/hiilihydraatit-laktoosi/
Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi muodostavat loppuvuoteen lumoavan juhlakauden. Nämä ihanat, odotetut juhlat antavat täydellisen syyn laittaa pöytä koreaksi ja nauttia herkullisista
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/juhlat/loppuvuoden-juhlakausi/
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiainen/ideoita-paasiaisleivontaan/
https://www.arla.fi/tuotteet/luontoplus/jussi69/
#FFFFF #064B19
https://www.arla.fi/tuotteet/luontoplus/demo--luontoplus/
Arlan jogurteille Hyvää Suomesta -merkki Arlan yhden kilon ja 200 gramman perusjogurteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä. Merkki takaa, että tuote on
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-jogurteille-hyvaa-suomesta--merkki/
Västankvarnin tila maatalouden asialla yli 120 vuotta Västankvarn on käsite, jonka juuret ja historia ulottuvat pitkälle. Kyläläisille tärkeä tila työllistää ja elävöittää seutua ja maito on tältä
https://www.arla.fi/artikkelit/vastankvarnin-tila-maatalouden-asialla-yli-120-vuotta/
Joko tunnet DASH-ruokavalion? Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä vähärasvaisia tai rasvattomia maitovalmisteita, mutta vain rajoitetusti suolaa ja sokeria. Tällainen on pähkinänkuoressa
https://www.arla.fi/artikkelit/joko-tunnet-dash-ruokavalion/
Syö vireyttä työpäiviin Arkipäivän ruokavalinnoilla ja ateriarytmillä voi vaikuttaa merkittävästi työvireyteen. Jos väsymys vaivaa usein heti lounaan jälkeen iltapäivällä, kannattaa pysähtyä
https://www.arla.fi/artikkelit/syo-vireytta-tyopaiviin/
Bocuse d´Or tiimi valmentautuu kovaan kisaan Bocuse d’Or on kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987 lähtien. Suomi on nyt kilpailussa mukana kolmattatoista kertaa. Suomea
https://www.arla.fi/artikkelit/bocuse-dor-tiimi-valmentautuu-kovaan-kisaan/