Kevään makuja
Kevätaurinko saa luonnon taas elämään. Terveelliset ja maukkaat kasvikset ovat osa Arla Keittiön ruoanlaittoa. Tule kokeilemaan keväisiä reseptejämme!
Kevätaurinko saa luonnon taas elämään. Terveelliset ja maukkaat kasvikset ovat osa Arla Keittiön ruoanlaittoa. Tule kokeilemaan keväisiä reseptejämme!
Hiilihydraatit ovat elimistön energialähteitä. Lue täältä lisätietoa hiilihydraateista!
https://www.arla.fi/yritys/hyvinvointi/monipuolinen-maito/hiilihydraatit-laktoosi/
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiainen/ideoita-paasiaisleivontaan/
Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulu ja uusivuosi muodostavat loppuvuoteen lumoavan juhlakauden. Nämä ihanat, odotetut juhlat antavat täydellisen syyn laittaa pöytä koreaksi ja nauttia herkullisista
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/juhlat/loppuvuoden-juhlakausi/
Listasimme viisi kesäisen ruokapöydän suosikkiraaka-ainetta, joita ilman juhannus ei tule. Nappaa reseptit talteen täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/ajankohtaiset-ruokajutut/juhannuksen-ruokavinkit/
#FFFFF #064B19
Arlan jogurteille Hyvää Suomesta -merkki Arlan yhden kilon ja 200 gramman perusjogurteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka tunnetaan myös Joutsenlippu-merkkinä. Merkki takaa, että tuote on
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-jogurteille-hyvaa-suomesta--merkki/
Västankvarnin tila maatalouden asialla yli 120 vuotta Västankvarn on käsite, jonka juuret ja historia ulottuvat pitkälle. Kyläläisille tärkeä tila työllistää ja elävöittää seutua ja maito on tältä
https://www.arla.fi/artikkelit/vastankvarnin-tila-maatalouden-asialla-yli-120-vuotta/
Joko tunnet DASH-ruokavalion? Runsaasti kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä vähärasvaisia tai rasvattomia maitovalmisteita, mutta vain rajoitetusti suolaa ja sokeria. Tällainen on pähkinänkuoressa
https://www.arla.fi/artikkelit/joko-tunnet-dash-ruokavalion/
Syö vireyttä työpäiviin Arkipäivän ruokavalinnoilla ja ateriarytmillä voi vaikuttaa merkittävästi työvireyteen. Jos väsymys vaivaa usein heti lounaan jälkeen iltapäivällä, kannattaa pysähtyä
Bocuse d´Or tiimi valmentautuu kovaan kisaan Bocuse d’Or on kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987 lähtien. Suomi on nyt kilpailussa mukana kolmattatoista kertaa. Suomea
https://www.arla.fi/artikkelit/bocuse-dor-tiimi-valmentautuu-kovaan-kisaan/