Bocuse d´Or tiimi valmentautuu kovaan kisaan Bocuse d’Or on kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 1987 lähtien. Suomi on nyt kilpailussa mukana kolmattatoista kertaa. Suomea
https://www.arla.fi/artikkelit/bocuse-dor-tiimi-valmentautuu-kovaan-kisaan/
Rakkautta ja säilörehua Säilörehu on lehmien ruokaa navetassa. Paavolan tilalla säilörehu on yleensä noin kilometrin päässä tilasta, mutta tämänkertainen kohde sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä
https://www.arla.fi/artikkelit/rakkautta-ja-sailorehua/
Sosiaalinen media – kaveri traktorissa Traktorin penkiltä ehtii hyvin vastailla twiittaajien kysymyksiin maitotilallisen arjesta. Rantalan tilalla luotsataan tottuneesti niin Facebookia, Twitteriä
https://www.arla.fi/artikkelit/sosiaalinen-media--kaveri-traktorissa/
Maitoa, maitoa, maitoa Terveys, juustot, Venezuelan diplomaattiperhe, Teemu Selänne. Siinä pari asiaa, jotka maito tuo mieleen Sanna Autiolle. Ei huonoja asioita ollenkaan, vai kuinka? Sanna Autio on
https://www.arla.fi/artikkelit/maitoa-maitoa-maitoa/
Arlan kuluttajapalveluun tulee joka kuukausi satoja yhteydenottoja. Yli 90 prosenttia palautteista lähetetään meille sähköpostilla, mutta palvelemme myös puhelimessa. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/kaikkiin-kuluttajapalautteisiin-vastataan/
”Tee tuote, jonka itsekin ostaisit” Prosessioperaattori Marika Linnimaan ja käynnissäpitäjä Taija Pukeron mielestä vastuullisuus omassa työssä merkitsee huomion kiinnittämistä tuotteisiin,
https://www.arla.fi/artikkelit/tee-tuote-jonka-itsekin-ostaisit/
Hyvinvoivat yrittäjät ja työntekijät varmistavat korkealaatuisen maidon, hyvinvoivat eläimet ja ympäristöstä huolehtimisen. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/laatuohjelma-pitaa-huolta-maidontuottajien-hyvinvoinnista/
Lokakuun lopussa uudistuneena avattu henkilöstöravintolamme on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/uusi-ravintolamme-on-ruokatalon-kayntikortti/
Jotta tavoittaisit unelmasi ”Ei minulla vielä asuntoakaan ole, mutta kyllä kaikki järjestyy”, kertoo huolettomasti Tanja Nikkanen, Arlan Business Controller. Tanjan loppu- ja alkuvuodesta on tulossa
https://www.arla.fi/artikkelit/jotta-tavoittaisit-unelmasi/
Hiihtolomaleirillä on superkivaa! Punaisen puutalon eteisessä on pitkä rivi kenkiä. Ryhmä lapsia pukee päälleen toppatakkeja ja –housuja. Espoon me-talossa pidettävällä hiihtolomaleirillä on
https://www.arla.fi/artikkelit/hiihtolomaleirilla-on-superkivaa/
Lypsylehmä on maitotilalliselle kuin työkaveri. Sen hyvinvoinnista huolehtiminen on maitotilan arjessa vastuullisen työn peruspilareita. Lue lisää!
https://www.arla.fi/artikkelit/maitotilan-ja-lypsylehman-vuosi/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/