Vietnamilaiset kesärullat

Vietnamilaiset kesärullat

40 minuuttia
Raikkaat vietnamilaiset kesärullat tarjoillaan sweet chili -dippikastikkeen ja smetanakastikkeeseen kanssa. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/vietnamilaiset-kesarullat/

Tee näin:

Vietnamilaiset kesärullat
  • Aloita vietnamilaiset kesärullat valmistamalla ensin lasinuudelit paketin ohjeiden mukaisesti. Huuhtele nuudelit kylmällä vedellä ja siivilöi.
  • Silppua porkkanat, purjo, kurkku ja punakaali. Pilko korianteri ja cashewpähkinät.
  • Liota yhtä riisipaperiarkkia kerrallaan noin 1 minuutin ajan. Aseta leikkuulaudalle ja täyte riisinuudeleilla, vihanneksilla, pähkinöillä ja korianterilla.
  • Rullaa tiukoiksi kesärulliksi ja siirrä jäähtymään.
  • Kun vietnamilaiset kesärullat ovat jäähtymässä, valmista dippikastikkeet.
  • Sekoita smetana soijakastikkeen kanssa ja laita kastike jääkaappiin.
  • Valmista sweet chili -kastike. Liuota sokeri kalakastikkeeseen ja limemehuun.
  • Leikkaa chili hienoksi silpuksi ja purista valkosipuli. Lisää chili sekä valkosipuli kastikkeeseen ja sekoita tasaiseksi.
  • Tarjoile vietnamilaiset kesärullat sweet chili- ja smetanakastikkeiden kanssa.
Valmis!

Ainekset

Vietnamilaiset kesärullat
Lasinuudelit
50 g
Riisipaperia
12
Porkkana
1
Purjo
½
Kurkku
½
Punakaali
100 g
Tuoretta korianteria
½ ruukku
Cashewpähkinää
2 rkl
Smetanakastike
1 dl
Kiinalaista soijakastiketta
1 rkl
Sweet chili -kastike
Sokeria
2 rkl
Kalakastiketta
½ dl
Limettejä
2
Punaista chili
1
Valkosipulinkynsi
1
Lisää herkullisia ideoita
Kevätkääryleet
50 minuuttia
Kevätkääryleet
(26)