Raparperikiisseli

Raparperikiisseli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Perinteinen raparperikiisseli sopii niin jälkiruoaksi kuin aamupalaksi ja vaikka viilentäväksi kesälounaaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 500 g raparperia
  • 1½ dl sokeria
  • 4 dl vettä
  • 2 rkl perunajauhoja

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Kuori raparperit ja leikkaa paloiksi. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa, lisää raparperit ja anna kiehua 4 -5 min. Sekoita perunajauhot tilkaan vettä ja lisää ne ohuena nauhana kattilaan. Anna kiiselin kiehataa. Tarjoile raparperikiisseli haaleana tai kylmänä maidon tai kermamaidon kanssa.

Lisää herkullisia ideoita