Raparperikiisseli

Raparperikiisseli

Perinteinen raparperikiisseli sopii niin jälkiruoaksi kuin aamupalaksi. Ihana raparperikiisseli maistuu myös viilentävänä kesälounaana. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/raparperikiisseli/

Tee näin:

Raparperikiisseli
  • Kuori raparperit ja leikkaa paloiksi.
  • Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa, lisää raparperit ja anna kiehua 4 -5 minuuttia.
  • Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä ja lisää ne ohuena nauhana kattilaan.
  • Anna raparperikiisselin kiehahtaa.
  • Tarjoile raparperikiisseli haaleana tai kylmänä maidon tai kerman kanssa.
Valmis!

Ainekset

Raparperikiisseli
Raparperia
500 g
Sokeria
1½ dl
Vettä
4 dl
Perunajauhoja
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Raparperikeitto
45 minuuttia
Raparperikeitto
(2)
Helppo raparperipiirakka
45 minuuttia
Helppo raparperipiirakka
(1)