Raparperi-Mascarponemousse

Raparperi-Mascarponemousse

Erittäin hienostunut ja elegantti jälkiruoka raparperi-Mascarponemousse on herkullinen keino yllättää vieraasi!

Tee näin:

  • Laita kattilaan pilkottu raparperi, sokeri sekä mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä pehmeäksi. Jäähdytä seos ja poista mausteet. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä Mascarpone-juusto ja 2/3 raparperihillosta ja sekoita varovasti joukkoon kermavaahto. Annostele mousse tarjoiluastioihin. Koristele lopulla raparperihillolla ja halutessasi keksitikulla.
Valmis!

Ainekset

Mascarpone
500 g
2 dl
Iso raparperi varsi kuorittuna
1 1
Sokeria
2 dl
Kanelitanko
1
Tähtianis
1