Raparperi-Mascarponemousse

Raparperi-Mascarponemousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Erittäin hienostunut ja elegantti jälkiruoka raparperi-Mascarponemousse on herkullinen keino yllättää vieraasi!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g mascarponea
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 iso raparperin varsi kuorittuna
  • 2 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis

Tee näin:

Tee näin:

Laita kattilaan pilkottu raparperi, sokeri sekä mausteet ja hauduta miedolla lämmöllä pehmeäksi. Jäähdytä seos ja poista mausteet. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä Mascarpone-juusto ja 2/3 raparperihillosta ja sekoita varovasti joukkoon kermavaahto. Annostele mousse tarjoiluastioihin. Koristele lopulla raparperihillolla ja halutessasi keksitikulla.