Raparperijuustokakku

Raparperijuustokakku

Raparperijuustokakku sopii niin juhliin kuin arjen kahvitteluhetkiinkin.
Arvioi (18)

Minun arvosanani

Raparperijuustokakku

Raparperijuustokakku sopii niin juhliin kuin arjen kahvitteluhetkiinkin.

Reseptistä valmistuu 8 palaa

Täyte

  • 500 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 3 kananmunan keltuaista

Ohjeet

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele keksipohja irtopohjavuoan pohjalle (ø noin 23 cm). Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Tarjoile juustokakku tuoreiden hedelmien ja marjojen kera.

Suositellut tuotteet