Raparperijuustokakku

Raparperijuustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(19)

Raparperijuustokakku sopii niin juhliin kuin arjen kahvitteluhetkiinkin.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 palaa

Täyte

  • 500 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 3 kananmunan keltuaista

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voisula. Painele keksipohja irtopohjavuoan pohjalle (ø noin 23 cm). Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle ja paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Tarjoile juustokakku tuoreiden hedelmien ja marjojen kera.