Rahkaletut

Rahkaletut

30 minuuttia
Rahkaletut ovat proteiinipitoisia herkkuja koko perheelle. Tarjoile rahkaletut jälkiruoaksi tuoreiden marjojen ja kerman kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

Rahkaletut
  • Aloita valmistamaan rahkaletut tekemällä taikina. Sekoita ensin rahka ja kananmunat kulhossa. Vispaa sitten kerma vaahdoksi ja lisää se taikinan joukkoon.
  • Lisää joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja vehnäjauho. Sekoita tasaiseksi.
  • Lämmitä paistinpannu tai lettupannu kuumaksi ja paista rahkaletut voissa kullanruskeiksi molemmin puolin.
  • Tarjoile rahkaletut tuoreiden marjojen ja kermavaahdon kanssa.
Valmis!

Ainekset

Lettutaikina
400 g
2 dl
Kananmunia
4 kpl
Vehnäjauhoja
2½ dl
Sokeria
2 dl
Vanilliinisokeria
2 tl
Tarjoiluun
Tuoreita marjoja
2 dl
Lisää herkullisia ideoita