Mustikkaletut

Mustikkaletut

Aloita viikonloppuaamu ihanalla lettuaamiaisella tai -brunssilla. Nämä mustikkaletut vievät kielen mennessään!

Tee näin:

Mustikkaletut
  • Aloita mustikkalettujen valmistus sekoittamalla ensin munat ja crème fraîche .
  • Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja mustikat. Kaada puolet voista taikinaan.
  • Paista letut pannulla voin kanssa.
  • Tarjoile mustikkaletut vaahterasiirapin ja vaniljarahkan kera.
Valmis!

Ainekset

Mustikkaletut
Kananmunia
3
2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
1 rkl
Pakastemustikoita
1 dl
2 rkl
Tarjoiluun
Vaahterasiirappia
1 prk
Lisää herkullisia ideoita
Banaanipannarit
25 minuuttia
Banaanipannarit
(60)