Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Nämä venäläiset rahkaletut, eli syrnikit, vievät kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Aniksella marinoidut metsämarjat

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kaikki ainekset keskenään, älä vaivaa taikinaa. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Kuumenna lettupannu kuumaksi ja paista voissa paksuja lettuja. Letut palavat melko helposti, joten vähennä lämpöä ensimmäisten lettujen jälkeen. Tarjoa letut hillon, kermavaahdon tai marinoitujen metsämarjojen kera. Marinoidut metsämarjat: Laita sokeri, vesi ja tähtianis kattilaan. Keitä kunnes kaikki sokeri on liuennut. Puhdista marjat ja/tai kuori ja pilko hedelmät. Kaada sokeriliemi päälle ja sekoita varovaisesti. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia. Vaahdota kerma.