Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
50 minuuttia
•
Värikäs punajuurikeitto on täynnä antioksidantteja. Tarjoa keiton päällä nokare kermaista fetalisäkettä, niin saat suolaisen säväyksen tähän täyteläiseen, raikkaaseen keittoon. Täydellinen viileisiin syyspäiviin!
Tee näin:
Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
Vinkki
Annos
Ainekset
Punajuurikeitto kermaisella kuorrutuksella
Punajuurta - huuhdeltuna mutta ei kuorittuna
|
6 |
---|---|
Salottisipulia - pilkottuna
|
6 |
Oliiviöljyä
|
1 rkl |
Kasvis- tai kanalientä
|
1½ l |
Puolikkaan sitruunamehu
|
½ |
Creme fraiche
|
2 rkl |
Suolaa ja pippuria
|
|
Sileälehtistä persiljaa
|
Kermainen kuorrutus:
Creme fraiche
|
1 dl |
---|---|
100 g |