Petite Tender

Petite Tender

40 minuuttia
Petite Tender on osa naudan lapaa, josta saa herkullisen grilliruoan. Tarjoile Petite Tender grillatun parsan, sitruunan ja maustevoin kera.

Tee näin:

Grillattu Petite Tender
  • Valmista ensiksi maustevoi. Lusikoi koko Ingmariini Valkosipuli-karhunlaukka rasiassa oleva levite leivinpaperin päälle ja kääri napakaksi rullaksi. Laita pakastimeen.
  • Ota petite tender huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Kuivaa lihan pinta ja poista kalvot tarvittaessa terävällä veitsellä. Mausta suolalla. Laita paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan.
  • Levitä Ingmariini Juokseva rasvaseosta parilalle. Grillaa petite tender parilalla kuumimmassa kohdassa molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Nosta sitten epäsuoraan lämpöön ja kypsennä, kunnes sisälämpötila on 52 astetta.
  • Kääri petite tender folioon ja anna vetäytyä noin 8–10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Grillaa parsat ja mausta suolalla. Leikkaa sitruuna puoliksi ja grillaa puolikkaita, kunnes ne ovat saaneet väriä.
  • Leikkaa grillattu petite tender ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa maustevoin ja parsojen kanssa. Purista parsojen päälle sitruunasta mehua.
Valmis!

Ainekset

Petite Tender
Naudan petite tender (n. 500 g)
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria myllystä
Paistamiseen
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
Lisäksi
Ingmariini® Valkosipuli-karhunlaukka levitettä (125 g)
1 pkt
Vihreää parsaa
1 nippu
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
½ tl
Sitruuna
1
Lisää herkullisia ideoita
Naudan ulkofilee
60+ min
Naudan ulkofilee
(3)