Parsakaalipasta

Parsakaalipasta

Arvioi

(7)

Parsakaalipasta on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Ainekset

Annokset
  • 300 g pastaa
  • 250 g parsakaalia
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ kasvisliemikuutio
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 100 g Arla Apetina juustoa kuutioina
  • 5 mustaa oliivia

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele parsakaali ja keitä kypsäksi yhdessä pastan kanssa. Kuori ja paloittele sipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kerma, murustettu kasvisliemikuutio ja pippuri. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa. Kaada kastike pasta-parsakaaliseoksen päälle ja ripottele pinnalle murustettu juusto ja siivutetut oliivit. Vinkki! Lisää annokseen halutessasi kinkkuviipaleita.