Parsakaalipasta

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.
Arvioi (7)

Minun arvosanani

Parsakaalipasta

Parsakaalipasta on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Annoslukumäärä
  • 300 g pastaa
  • 250 g parsakaalia
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 2½ dl Arla kuohukermaa
  • ½ kasvisliemikuutio
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 100 g Arla Apetina juustoa kuutioina
  • 5 mustaa oliivia

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele parsakaali ja keitä kypsäksi yhdessä pastan kanssa. Kuori ja paloittele sipuli. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kerma, murustettu kasvisliemikuutio ja pippuri. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa. Kaada kastike pasta-parsakaaliseoksen päälle ja ripottele pinnalle murustettu juusto ja siivutetut oliivit. Vinkki! Lisää annokseen halutessasi kinkkuviipaleita.

Suositellut tuotteet