Parsakaaligratiini

Parsakaaligratiini

45 minuuttia
Parsakaaligratiini on värikäs arkiruoka, josta kaikki pitävät. Tarjoile parsakaaligratiini lisukkeena tai patongin sekä salaatin kanssa. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/parsakaaligratiini/

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Aloita parsakaaligratiini käsittelemällä ensin kasvikset. Leikkaa parsakaali paloiksi ja keitä ne melkein pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Pilko tomaatit.
  • Sekoita keskenään kananmunat, maitorahka, créme fraîche, juusto, timjami, suola ja pippuri. Kaada taikina uunivuokaan, joka on mitoiltaan noin 20x30 cm.
  • Lisää parsakaali ja tomaatit vuokaan. Paista parsakaaligratiinia uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  • Valmista lopuksi salaatti. Kuori porkkana. Raasta porkkana ja kaali. Pilko paprika. Sekoita kasvikset yh-teen kulhossa.
  • Tarjoile parsakaaligratiini salaatin ja patongin kanssa.
Valmis!
Vinkki

Voit halutessasi vaihtaa parsakaalin myös kukkakaaliin.

Ainekset

Parsakaalia
250 g
Kirsikkatomaatteja
125 g
Kananmunia
3
250 g
Arla® Lempi Créme Fraîche
200 g
4 dl
Tuoretta timjamia
½ rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
2 tl
Salaatti
Porkkana
1
Valkokaalia
100 g
Paprika
1
Hapanjuurileipä tai patonki
1
Lisää herkullisia ideoita