Fenkoli-sienigratiini

Fenkoli-sienigratiini

Tämä maukas gratiini fenkolilla ja sienillä sopii nautittavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi paistettujen broilerifileiden kera.
Arvioi (2)

Minun arvosanani

Fenkoli-sienigratiini

Tämä maukas gratiini fenkolilla ja sienillä sopii nautittavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi paistettujen broilerifileiden kera.

Annoslukumäärä
  • 300 g salaattifenkolia
  • 1 sipuli tai purjo
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 dl Arla kevytmaitoa
  • 1 pkt Arla Mustapippuri -tuorejuustoa
  • suolaa
  • musta- tai valkopippuria
  • 1/2 l tuoreita sieniä (n. 200 g)

Ohjeet

Halkaise fenkolit ja poista kanta. Keitä fenkolit sopivan pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Hienonna sipuli tai purjo ja pilko sienet. Paista niitä rasvassa pannulla, kunnes sipuli tai purjo on pehmennyt. Lisää pannulle maito ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla sekä pippurilla. Laita fenkolinpuolikkaat uunivuokaan ja kaada sienimuhennos päälle. Kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Suositellut tuotteet