Parsakaaligratiini

45 minuuttia Illallinen Pääruoka Lisuke
(8)
Kommentit
Parsakaaligratiini

Parsakaaligratiini on värikäs arkiruoka, josta kaikki pitävät. Tarjoile parsakaaligratiini lisukkeena tai patongin sekä salaatin kanssa. Kokeile reseptiä!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/parsakaaligratiini/

Ainekset

4 annosta
Parsakaalia
250 g
Kirsikkatomaatteja
125 g
Kananmunia
3
Maitorahkaa
250 g
Arla® Lempi Créme Fraîche
200 g
Arla® Salskea Cheddar raasteena
4 dl
Tuoretta timjamia
½ rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
2 tl

Salaatti

Porkkana
1
Valkokaalia
100 g
Paprika
1
Hapanjuurileipä tai patonki
1

Tee näin:

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Aloita parsakaaligratiini käsittelemällä ensin kasvikset. Leikkaa parsakaali paloiksi ja keitä ne melkein pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Pilko tomaatit.
  • Sekoita keskenään kananmunat, maitorahka, créme fraîche, juusto, timjami, suola ja pippuri. Kaada taikina uunivuokaan, joka on mitoiltaan noin 20x30 cm.
  • Lisää parsakaali ja tomaatit vuokaan. Paista parsakaaligratiinia uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
  • Valmista lopuksi salaatti. Kuori porkkana. Raasta porkkana ja kaali. Pilko paprika. Sekoita kasvikset yh-teen kulhossa.
  • Tarjoile parsakaaligratiini salaatin ja patongin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Voit halutessasi vaihtaa parsakaalin myös kukkakaaliin.

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet