Nizzansalaatti
25 minuuttia
Illallinen
Pääruoka
Lounas
•
Ruokaisa Nizzansalaatti yhdistää keitetyt kananmunat, tonnikalan, vihreät pavut ja perunat. Nizzansalaatti sopii hyvin lounaaksi. Kokeile reseptiä!
Ainekset
Nizzansalaatti
|
Vihreitä pakastepapuja
|
300 g |
|---|---|
|
Tonnikalaa paloina öljyssä, à 200 g
|
200 g |
|
Keitettyjä perunoita
|
3 |
|
Punasipuli
|
1 |
|
Pehmeäksi keitettyjä kananmunia (noin 7 min.)
|
2 |
|
Vihersalaattia
|
200 g |
|
Kaprista
|
2 rkl |
|
Mustia oliiveja
|
n. 12 |
Raejuustosardelliseos
| 250 g | |
|
Anjovisfileitä
|
50 g |
|
Mustapippuria
|
|
|---|---|
|
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
|
Sitruunoita
|
1 |
Tee näin: