Neljän juuston pizza

Neljän juuston pizza

30 minuuttia
Neljän juuston pizza eli quattro formaggi on todellinen juuston ystävien herkkuruoka. Neljän juuston pizza sopii myös kasvissyöjille.

Tee näin:

Neljän juuston pizza
  • Laita uuninpelti uuniin lämpenemään 250 asteeseen.
  • Voit valmistaa neljän juuston pizzan valmiista pizzapohjasta. Kauli taikina pyöreäksi (halkaisijaltaan n. 35 cm) ja siirrä leivinpaperille.
  • Liu’uta pizzapohja leivinpaperin päällä pellille ja esipaista pohja uunin keskitasolla n. 7 minuuttia.
  • Ota pizzapohja ulos ja painele se tasaiseksi.
  • Kokoa neljän juuston pizza. Jaa noin 150 g raastettua mozzarellaa koko pohjalle. Lisää loput raastetusta mozzarellasta (n. 50 g) ¼ pohjalle, niin että pizzaan tulee jokaiselle neljälle juustolle omat osionsa.
  • Jaa samalla tavalla sinihomejuusto, tuore mozzarella ja lopuksi mascarpone omille ¼ osioilleen.
  • Paista pizza valmiiksi uunin keskitasossa n. 8 minuuttia. Huuhtele rucolat, kun pizza on uunissa.
  • Ota pizza ulos, ripottele päälle rucolaa, suolaa ja pippuria. Tarjoile neljän juuston pizza heti.
Valmis!
Vinkki

Voit myös tehdä perinteisen pizzapohjan tai gluteenittoman pizzapohjan itse.

Ainekset

Neljän juuston pizza
Pizzataikinaa
300 g
200 g
Castello® Crumbly Blue sinihomejuustoa
25 g
Tuoretta mozzarella pieninä paloina
50 g
Mascarpone pieninä paloina
25 g
Rucolaa
2 dl
Sormisuola
½ tl
Vastajauhettua pippuria
Lisää herkullisia ideoita
Valkoinen pizza
30 minuuttia
Valkoinen pizza
(1)