Nachovuoka

45 minuuttia Illallinen Pääruoka Iltapala Naposteltavaa
(25)
Kommentit
Nachovuoka

Maukas nachovuoka tarjoillaan tässä reseptissä pikkelöidyn punasipulin kera. Nachovuoka on täyttävä, herkullinen ja nopea illallinen. Kokeile!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/nachovuoka/

Ainekset

4 annosta

Nachovuoka

Punasipuli
1
Jauhelihaa
500 g
Arla® Meijerivoita
1 rkl
Tacomaustetta
1 pussi, n. 28 g
Keskivahvaa tomaattisalsaa
1 prk
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
2 dl
Arla® Salskea Cheddar raasteena
3 dl
Kirsikkatomaatteja
250 g
Jalapeno
½ dl
Nachoja
1 dl
Tuoretta korianteria
1 ruukku

Pikkelöity punasipuli

Etikka
½ dl
Sokeria
1 dl
Vettä
1½ dl
Punasipuli
1

Tee näin:

Pikkelöity punasipuli

  • Valmista ensin pikkelöity punasipuli.
  • Kuori ja pilko punasipulista ohuita viipaleita.
  • Sekoita etikkaa, sokeria ja vettä, kunnes sokeri on liuennut.
  • Laita punasipuli seokseen ja anna seistä vähintään 1 tunnin ajan.

Nachovuoka

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  • Kypsennä jauheliha nachovuokaa varten. Laita voi sulamaan paistinpannulle ja paista jauhelihaa noin 3 minuuttia. Lisää joukkoon tacomauste ja paista vielä 2 minuuttia. Kaada sekaan tomaattisalsa ja kypsennä noin 2 minuuttia.
  • Kaada jauhelihaseos uuninkestävään vuokaan. Levitä noin 1,5 dl créme fraîchea jauhelihan päälle. Ripottele päälle juustoa, halkaistuja tomaatteja ja jalapenoa.
  • Paista jauhelihagratiini uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Lisää lopuksi gratinoidun jauhelihan päälle nachot.
  • Viimeistele nachovuoka korianterilla ja pikkelöidyllä punasipulilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet