Myslipatukat

Myslipatukat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(8)

Itsetehdyt myslipatukat on helppo ottaa vaikka töihin mukaan välipalaksi!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 kpl

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ dl hunajaa
  • 250 g hedelmämysliä
  • 100 g ruokosokeria (n. 1,25 dl)
  • 75 g rusinoita (n. 1,25 dl)
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 150 g maitosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

1. Sulata voi ja hunaja.
2. Lisää mysli, ruokosokeri ja rusinat ja sekoita tahmeaksi seokseksi.
3. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seokseen.
4. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan (n. 10 x 30 cm).
5. Paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa noin 25 minuuttia.
6. Anna jäähtyä ja kovettua noin 10 minuuttia.
7. Sulata suklaa. Kumoa kakku ja päällystä pinta suklaalla.
8. Anna suklaan jähmettyä ja paloittele kakku 24 patukaksi.

Vinkki

Maitosuklaan sijaan voit käyttää tummaa suklaata.

Lisää herkullisia ideoita