Myslipatukat

Myslipatukat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Itsetehdyt myslipatukat on helppo ottaa vaikka töihin mukaan välipalaksi!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 kpl

  • 25 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ dl hunajaa
  • 250 g hedelmämysliä
  • 100 g ruokosokeria (n. 1,25 dl)
  • 75 g rusinoita (n. 1,25 dl)
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 150 g maitosuklaata

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi ja hunaja. Lisää mysli, ruokosokeri ja rusinat ja sekoita tahmeaksi seokseksi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää seokseen. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan (n. 10 x 30 cm). Paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä ja kovettua noin 10 minuuttia. Sulata suklaa. Kumoa kakku ja päällystä pinta suklaalla. Anna suklaan jähmettyä ja paloittele kakku 24 patukaksi. Vinkki: Maitosuklaan sijaan voit käyttää tummaa suklaata.