L'ihan sama

L'ihan sama

60+ min
Ihan sama. Mikä ihana vastaus kysymykseen ”mikä tänään maistuisi?”. Sen on kuullut 77 % meistä. Mitä jos ottaisimme senkin vastaan lempeydellä? Mitä jos pyöräyttäisimme siitä astetta hienomman version? On aika laittaa pöytään ranskalaisen keittiön upeus: l’ihan sama.

Tee näin:

L'ihan sama
  • Ruskista kuutioitu liha padassa, jossa on voita. Paista kunnolla.
  • Lisää sipuli.
  • Paahda hetki ja lisää punaviini, vesi, herkkusienet, lihaliemikuutio, suola ja pippuri.
  • Hauduta padassa liedellä 2 tuntia tai kunnes liha mureaa. Taikka uunissa 150 °C asteessa 3 tuntia. Ja jos nyt unohdat laittaa ajastimen, ei huolta – ei se ole niin justiinsa.
  • Lisää kerma ja anna poreilla vielä 10 minuuttia.
  • Tarjoile perunamuussin ja mustaherukkasurvoksen kanssa – voilà!
Valmis!

Ainekset

L'ihan sama
Naudanpaistia
1 kg
Sipuli
1
Laakerinlehteä
2
Punaviiniä
2 dl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Vettä
2 dl
Herkkusieniä
200 g
Lihaliemikuutio
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 prk
Lisää herkullisia ideoita
Linssipata
50 minuuttia
Linssipata
(8)
Lihapata
30 minuuttia
Lihapata
(3)