Lampaanpaisti

Lampaanpaisti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Lampaanpaisti uunissa maustettuna klassisella rosmariinilla. Kylmä kastike saa happamuutta kermaviilistä ja täydellistä suolaisuutta juustosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 800 g luutonta lampaanlihaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 ripausta mustapippuria
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 paprikaa
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia
  • 4 dl rucolaa

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Suolaa ja pippuroi liha. Laita pannulle 1 rkl voita ja ruskista liha ympäriinsä pannulla. Lisää 2 rkl voita uunipannulle, lisää liha ja laita lihalämpömittari niin, että kärki on keskellä paksuinta paistin osaa. Kuori ja viipaloi valkosipuli, poista paprikasta siemenet ja leikkaa se paloiksi. Viipaloi kesäkurpitsa. Laita kasvikset lihan ympärille. Mausta rosmariinilla. Paista uunin keskiosassa, kunnes lihan sisälämpötila on 60 astetta, noin 1 tunti. Anna lihan levätä folion alla 10-15 minuuttia. Muusaa juusto ja sekoita kermaviili. Laita kasvikset suurelle lautaselle. Viipaloi liha ja laita se kasviksien päälle. Lisää halutessasi paistinliemeen enemmän mausteita ja kaada se lihan päälle. Ripottele päälle rucolaa. Tarjoile kastikkeen kera.

Lisää herkullisia ideoita