![Lampaanviulu](https://cdn-rdb.arla.com/arla-fi/lampaanviulu/2650634336.jpg?w=375&h=265&mode=crop&ak=814e15de&hm=e62e91c5)
Lampaanviulu
•
Lampaanviulu kuuluu perinteisesti pääsiäispöytään. Tarjoile lampaanviulu esim. purjomuhennoksen ja perunapaistoksen kanssa. Tutustu reseptiin!
![https://www.arla.fi/reseptit/lampaanviulu/](/reseptit/lampaanviulu/qrcode.png)
Tee näin:
Valmista lampaanviulu
Valmista purjomuhennos
Valmista perunapaistos
Ainekset
Lampaanviulu
Luista lampaanpaistia
|
2 kg |
---|---|
Valkosipulinkynsiä
|
4 |
50 g | |
Hunajaa
|
1 rkl |
Sitruunankuori
|
1 |
Hienonnettua tuoretta timjamia
|
2 rkl |
Suolaa
|
2 tl |
Mustapippuria
|
2 tl |
Kermainen purjomuhennos
(n. 800 g) purjo
|
1 |
---|---|
2 rkl | |
4 dl | |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
2 tl |
Puritettua sitruunamehua
|
2 tl |
Hienonnettua tuoretta rakuunaa
|
2 rkl |
Auringonkukansiemen perunapaistos
Puikulaperunoita
|
1½ kg |
---|---|
Ruukkua tuoretta rosmariinia
|
2 |
4 rkl | |
Sormisuolaa
|
½ rkl |
Mustapippuria
|
2 tl |
Auringonkukansiemeniä
|
1 dl |