Luista lampaanpaistia
|
2 kg |
---|---|
Valkosipulinkynttä
|
4 |
50 g | |
Hunajaa
|
1 rkl |
Sitruunan raastettu kuori
|
1 |
Hienonnettua tuoretta timjamia
|
2 rkl |
Suolaa
|
2 tl |
Mustapippuria
|
2 maustemitallista |
(n. 800 g) purjoa
|
1 |
---|---|
2 rkl | |
4 dl | |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
2 maustemitallista |
Puritettua sitruunamehua
|
2 tl |
Hienonnettua tuoretta rakuunaa
|
2 rkl |
Manteliperunaa
|
1½ kg |
---|---|
Ruukkua tuoretta rosmariinia
|
2 |
4 rkl | |
Hiutalesuolaa
|
½ rkl |
Mustapippuria
|
2 maustemitallista |
Auringonkukansiemeniä
|
1 dl |