Kreikkalainen kananpoika

Kreikkalainen kananpoika

Arvioi

(0)

Kreikkalainen kananpoika on helppo ja herkullinen ruoka.

Ainekset

Annokset
  • 500 g kananpojan rintafileitä tai ohutleikkeitä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 1 pienehkö punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100 g Arla Apetina juustoa
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 10 kpl mustia kivellisiä oliiveja

Tee näin:

Tee näin:

Ruskista fileet rasvassa pannulla. Mausta sitruunapippurilla. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet ja paista kuultavaksi toisella pannulla tai mikroaaltouunissa. Lisää kanapannulle kuullotettu sipuliseos, osa murennetusta juustosta, crème fraîche ja vesi. Kuumenna ja lisää murennettu liemikuutio. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsyneet. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää. Ripottele päälle lopuksi loput juustosta, oliiveja sekä persiljaa ja tarjoa pastan tai riisin kanssa.