Kreikkalainen uunikala

Kreikkalainen uunikala

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Maukas uunikala saa herkullisen lisäyksen kreikkalaisesta fetajuustosta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g seitiä tai muuta kalafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 tl oreganoa
  • 1 dl mustia kivellisiä oliiveja
  • 100 g Arla Apetina juustoa murennettuna
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 1 prk Arla Lempi crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sulata kala ja laita se voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle oreganoa, oliiveja ja murennettua juustoa. Sekoita keskenään tomaattipyre ja crème fraîche ja kaada kastike sitten kalan päälle. Paista uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Tarjoile riisin ja vihannesten kanssa.

Lisää herkullisia ideoita