Kreikkalainen uunikala

Kreikkalainen uunikala

Maukas uunikala saa herkullisen lisäyksen kreikkalaisesta fetajuustosta.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kreikkalainen uunikala

Maukas uunikala saa herkullisen lisäyksen kreikkalaisesta fetajuustosta.

Annoslukumäärä
  • 600 g seitiä tai muuta kalafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 tl oreganoa
  • 1 dl mustia kivellisiä oliiveja
  • 100 g Arla Apetina juustoa murennettuna
  • 1 dl tomaattipyreetä
  • 1 prk Arla Lempi crème fraîchea

Ohjeet

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Sulata kala ja laita se voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle oreganoa, oliiveja ja murennettua juustoa. Sekoita keskenään tomaattipyre ja crème fraîche ja kaada kastike sitten kalan päälle. Paista uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Tarjoile riisin ja vihannesten kanssa.

Suositellut tuotteet