Kebab-pizza

Kebab-pizza

1 tunti
Maukas kebab-pizza maistuu isompaankin nälkään. Kebab-pizza valmistuu myös kaupan valmiiseen pizzapohjaan. Kokeile!
https://www.arla.fi/reseptit/kebab-pizza/

Tee näin:

Kebab pizza
  • Valmista ensin pizzataikina.
  • Murenna hiiva kulhoon. Lisää vesi, voi, rasvaseos ja suurin osa jauhoista.
  • Vaivaa tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan kohota liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
Tomaattikastike
  • Sekoita kaikki tomaattikastikkeen ainekset yhteen kulhossa.
Valkosipulikastike
  • Kuori valkopulinkynnet ja hienonna veitsellä pieneksi.
  • Sekoita kaikki valkosipulikastikkeen ainekset yhteen kulhossa.
Kebab-pizzan täyte
  • Kuumenna uuni 250 asteeseen uunilevy sisällä.
  • Ruskista jauheliha rasvaseoksessa. Mausta liha kebabmausteella, tomaattipyreellä ja suolalla.
  • Kauli taikinasta kaksi pizzapohjaa. Siirrä pizzapohjat leivinpaperille. Levitä tomaattikastike, juusto ja jauheliha pizzoille.
  • Siirrä kebab-pizzat leivinpaperin päällä lämmenneelle uunilevylle.
  • Paista kebab-pizzat uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
  • Kun pizzat ovat uunissa, leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Palastele salaatti ja viipaloi kurkku ohuiksi siivuiksi.
  • Ota kebab-pizzat uunista ja viimeistele vihanneksilla sekä valkosipulikastikkeella.
Valmis!

Ainekset

Kebab pizza
Hiivaa
25 g
Vettä
2½ dl
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
2 rkl
Suolaa
½ tl
Vehnäjauhoja
6 dl
Tomaattikastike
Tomaattipyreetä
3 rkl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Vettä
½ dl
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
2 rkl
Kuivatettua oreganoa
1 rkl
Sambal oelekia
1 rkl
Valkosipulikastike
3 dl
Valkosipulinkynsiä
2
Sokeria
1 tl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria myllystä
½ tl
Pizzatäyte
Jauhelihaa
400 g
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
2 rkl
Kebab-maustetta
3 rkl
Tomaattipyreetä
2 rkl
Suolaa
1 tl
Arla® Posketon pizzajuusto raaste
150 g
Viimeistelyyn
Punasipuli
1
Jäävuorisalaatti
½
Kurkku
½
Vihreää pepperonia
Lisää herkullisia ideoita
Pitakebab
45 minuuttia
Pitakebab
(2)
Arkipäivän pizza
20 minuuttia
Arkipäivän pizza
(31)