Jos sinulla on kysyttävää kasvis- ja papu- ja juustonachoista, käymme läpi joitakin yleisimpiä kysymyksiä, jotka auttavat sinua ruoanlaittoseikkailussasi.
Sipuli
|
1 |
---|---|
Valkosipulinkynsiä
|
2 |
Kidneypapu
|
1 tlk |
Tuore, punainen chili
|
1 |
Tacomaustetta
|
2 rkl |
Tomaatteja
|
2 |
Palsternakka
|
1 |
Bataatti
|
1 |
Vettä
|
½ dl |
Pussillinen nacho
|
1 |
2 dl |
Avokadoa
|
2 |
---|---|
Valkosipulinkynsiä
|
2 |
Limetti
|
1 |
Tuoretta korianteria hienonnettuna
|
1 dl |
100 g | |
Suolaa
|
|
Pippuria
|
Ei ole reilua muita ruokia kohtaan, että tämä nacho-vihannesresepti pursuaa näin paljon makua ja on samalla helppo valmistaa. Vain muutamalla ainesosalla - mukaan lukien ylijäämävihannekset, jotka voit säästää jääkaapissa lojumasta - voit valmistaa herkullisen ruokalajin kaikkien nautittavaksi. Suolaisia sipsejä, täyteläistä juustoa ja ihanaa potkua mausteista ja tulisuudesta. Tämä ateria hivelee sitä osaa makuaistista, joka sanoo: "Vielä yksi, kiitos". Näiden kasvisnachojen kanssa suosittelemme, että annat periksi houkutukselle.
Täytetyt nachot tarvitsevat oikeat kasvikset, ja jos sinulla on kaapissasi ylijäämäbataattia, palsternakkaa ja ehkä purkillinen kidneypapuja, olet onnekas. Bataatti ja palsternakka saattavat vaikuttaa epätavallisilta valinnoilta, mutta niiden makeiden ja pähkinäisten makujen yhdistelmä sopii täydellisesti yhteen klassisen nacho-ruoan suolaisten, mausteisten ja juustoisten sävyjen kanssa.
Kidneypapujen ohella ne antavat myös sulavan murean rakenteen. Yksi hyvän aterian tärkeimmistä osatekijöistä on hyvä suutuntuma - ja kun nachojen päälle lisätään hieman guacamolea ja juustotäytteitä, saat kirjaimellisesti kaiken haluamasi yhdellä puraisulla.
Yksikään nacho ei jää syömättä, kun tarjoat kaveriksi kermaisen guacamole-juustodipin. Raikkaiden, kirkkaiden makujensa ansiosta se antaa virkistävän silauksen tälle hemmottelevalle ruokalajille. Korianteri ja lime tuovat ihanaa suutuntumaa, joka auttaa tasapainottamaan avokadojen voisia ja maanläheisiä sävyjä. Guacamole on koostumukseltaan kermaista, ja se on kuin suunniteltu rapeiden nachojen päälle, jolloin siitä syntyy täydellinen pieni, taivaalliselta maistuva herkkupala.
Nämä kasvisnachot eivät ole ainoa tapa käyttää ylijäämävihanneksia. Kokeile esimerkiksi paistettuja bataatteja punasipulin, lehtikaalin ja juuston kanssa tai valitse täysin erilainen resepti ja kokeile herkullista parsa-quichea.
Juusto on avain parhaan kasvisnachokulhollisen valmistukseen. Muista levittää juustoraastetta koko kulholliseen, jotta jokaisella rapealla ja lämpimällä vihanneksella on hieman juustoa.
Levitä nacho siististi ja tasaisesti kulhon reunoille. Niiden pitäisi muodostaa mukava kerros paahdettujen vihannesten ympärille. Näin varmistat esteettisesti miellyttävän esillepanon, joka näyttää aivan upealta, kun päällä on punaista chiliä ja vieressä upean vihreä guacamole-dippi.