Kanttarellimuhennos

Kanttarellimuhennos

Kanttarellimuhennos on syksyinen klassikkoherkku, joka saa mehevyytensä tuoreista kanttarelleista ja kermasta. Kokeile maukasta reseptiä ja ihastu!
https://www.arla.fi/reseptit/kanttarellimuhennos/

Tee näin:

  • Aloita kanttarellimuhennos sienten käsittelyllä. Puhdista kanttarellit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Käytä puolet voista kanttarellien paistamiseen. Paista kanttarelleja voissa, kunnes neste on kokonaan haihtunut. Lisää sitten loput voista, sipuli ja valkosipuli ja paista vielä 3 minuuttia.
  • Sirottele jauhot kanttarellimuhennoksen päälle ja kaada joukkoon kerma, sekoita ja anna kiehua vielä noin 3 minuuttia. Viimeistele kanttarellimuhennos tuoreella lehtipersiljalla ennen tarjoilua.
  • Nauti kantarellimuhennos paahtoleivän, pastan, uusien perunoiden, lettujen tai omeletin kanssa. Kanttarellimuhennoksesta on moneksi!.
Valmis!

Ainekset

Kantarelleja
500 g
Keltasipuli
½
Valkosipulinkynsi
1
1 rkl
Vehnäjauhoa
1 rkl
Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
2½ dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 tl
Silputtua tuoretta lehtipersiljaa
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita