Kanttarellikastike

Kanttarellikastike

Herkullinen kanttarellikastike syntyy tuoreista kanttarelleista. Pehmeän maun kastike saa kermasta, suolasta ja pippurista. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Puhdista ja pilko sienet.
  • Laita sienet paistinpannulle tai kattilaan ja keitä niistä ylimääräinen neste pois.
  • Lisää voi ja kuullota sieniä 3-4 min. ripottele vehnäjauho sienille ja kääntele.
  • Lisää vesi, kerma ja fondi koko ajan sekoittaen.
  • Mausta suolalla ja pippurilla ja halutessa portviinillä.
  • Tarjoile kastike lisukkeena paistin, grillatun lihan tai broilerin kanssa tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Kantarelleja
1 l
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Vettä
2 dl
2 dl
Kasvisfondia
1½ rkl
Suolaa ja pippuria
Portviiniä
haluttaessa 1 rkl
Lisää herkullisia ideoita