Kanttarellikastike

Kanttarellikastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkullinen kanttarellikastike syntyy tuoreista kanttarelleista. Pehmeän maun kastike saa kermasta, suolasta ja pippurista. Tutustu reseptiin!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 dl

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Puhdista ja pilko sienet.
2. Laita sienet paistinpannulle tai kattilaan ja keitä niistä ylimääräinen neste pois.
3. Lisää voi ja kuullota sieniä 3-4 min. ripottele vehnäjauho sienille ja kääntele.
4. Lisää vesi, kerma ja fondi koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla ja halutessa portviinillä. Tarjoile kastike lisukkeena paistin, grillatun lihan tai broilerin kanssa tai keitettyjen perunoiden kanssa.