Kantarellileipä

Kantarellileipä

Kantarellileipä on maukas välipala pienempään nälkään.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Kantarellileipä

Kantarellileipä on maukas välipala pienempään nälkään.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Irrota leipäviipaleista muotilla pyöreitä paloja, joiden halkaisija on noin kuusi cm. Paista ne kullankeltaisiksi voissa. Puhdista sienet ja viipaloi salaattisipulit. Paista sieniä voissa noin 5 minuuttia. Lisää salaattisipuli ja ruohosipuli juuri ennen tarjoilua. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä sienet leipien päälle. Pursota tai nostele lusikalla päälle mäti ja crème fraiche. Vinkki! Laita crème fraiche ja muikunmäti tukeviin muovipusseihin. Leikkaa pieni reikä yhteen kulmaan ja pursota leipien päälle.

Suositellut tuotteet