
Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti
Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti tuoreista kantarelleista syksyn trendiruoka!
Ainekset
Annokset
- 2 dl spelttivehnää
- 1 sieniliemikuutio
- vettä
- 1 l kantarelleja (n. 250 g)
- 1 sipuli
-
Arla Meijerivoita
- ½ tl suolaa
-
1 dl Arla kuohukermaa
- 130 g pinaattia (tuore tai pakaste)
-
150 g Arla Apetina Original välimerellinen juusto
- ½ dl paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä
Tee näin:
Tee näin:
1. Valmista sieniliemi kuutiosta.
2. Keitä spelttivehnä sieniliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
3. Leikkaa sienet isoiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sienet ja sipulit voissa pannulla.
4. Mausta seos suolalla ja sekoita joukkoon kerma ja pinaatti. Keitä 1 minuutti.
5. Sekoita spelttivehnä ja kanttarelliseos.
6. Murenna Apetina-juusto ja ripottele sitä ja pähkinämurskaa annosten päälle ennen tarjoilua.