Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti

Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti tuoreista kantarelleista syksyn trendiruoka!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl spelttivehnää
  • 1 sieniliemikuutio
  • vettä
  • 1 l kantarelleja (n. 250 g)
  • 1 sipuli
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 130 g pinaattia (tuore tai pakaste)
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • ½ dl paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä

Tee näin:

Tee näin:

1. Valmista sieniliemi kuutiosta.
2. Keitä spelttivehnä sieniliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
3. Leikkaa sienet isoiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sienet ja sipulit voissa pannulla.
4. Mausta seos suolalla ja sekoita joukkoon kerma ja pinaatti. Keitä 1 minuutti.
5. Sekoita spelttivehnä ja kanttarelliseos.
6. Murenna Apetina-juusto ja ripottele sitä ja pähkinämurskaa annosten päälle ennen tarjoilua.