Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti

Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti

25 minuuttia
Lämmin kantarelli-pinaattisalaatti tuoreista kantarelleista on syksyn trendiruoka! Kokeile herkullista reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/lammin-kantarelli-pinaattisalaatti/

Tee näin:

  • Valmista sieniliemi liemikuutiosta.
  • Keitä spelttivehnä sieniliemessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  • Leikkaa sienet isoiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sienet ja sipulit voissa pannulla.
  • Mausta seos suolalla ja sekoita joukkoon kerma ja pinaatti. Keitä 1 minuutti.
  • Sekoita spelttivehnä ja kanttarelliseos.
  • Murenna Apetina-juusto ja ripottele sitä ja pähkinämurskaa annosten päälle ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Spelttivehnää
2 dl
Sieniliemikuutio
1
Vettä
Kantarellia (n. 250 g)
1 l
Sipuli
1
Suolaa
½ tl
1 dl
Pinaattia (tuore tai pakaste)
130 g
150 g
Paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Kantarellikeitto
45 minuuttia
Kantarellikeitto
(2)