Kanahampurilainen

Kanahampurilainen

Nämä maukkaat kanahampurilaiset sopivat erinomaisesti vaikkapa lounaaksi tai iltapalaksi. Kokeile jo tänään!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Kanahampurilainen

Nämä maukkaat kanahampurilaiset sopivat erinomaisesti vaikkapa lounaaksi tai iltapalaksi. Kokeile jo tänään!

Annoslukumäärä
  • 4 broilerinfileetä (n. 500 g)
  • 1 tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 1 tl makeaa paprika- tai chilijauhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 8 viipaletta pekonia
  • 4 Ciabatta sämpylää
  • 4 viipaletta Arla Natura kermajuustoa
  • 4 rkl tomaattiketsuppia
  • 2 tomaattia viipaloituna
  • 1 punasipuli renkaina
  • 8 jäävuorisalaatin lehteä
  • 300 g vihanneksia tikuiksi leikattuna (esim. porkkanaa ja paprikaa)

Ohjeet

Painele broilerinfileet litteiksi pihveiksi. Ripottele niille suolaa, pippuria ja paprika- tai chilijauhetta. Paista ne öljyssä pannulla hyvässä lämmössä noin 5 minuuttia yhteensä - tai grillaa ne. Paista tai grillaa pekoni ja aseta se imukykyiselle paperille, jotta ylimääräinen rasva poistuu. Lämmitä sämpylät ja halkaise ne. Laita sämpylän alemmalle puoliskolle broilerinfileetä, pekonia ja juustoa, ja paistaa ne uunin yläosassa 225 °C noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa väriä. Voitele sämpylän katto ketsupilla. Laita hampurilaissämpylän väliin myös tomaattia, sipulia ja salaatinlehtiä. Tarjoile heti vihannestikkujen kera.

Vinkit

Vinkki: Voit myös käyttää tuoreita tai maustettuja kurkkuja sekä maissia hampurilaisiin.