Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa -blogin Maija.
Kotimainen kaali on terveellistä ja edullista. Sen satokausi kestää toukokuulta lokakuulle. Kaalinpäästä riittää monesti useampaankin ruokalajiin – kokeile vaikkapa kaalilaatikkoa tai kaalikeittoa!
Iso kaali
|
1 |
---|---|
Kasvisfondi
|
1 |
Vettä
|
Jauhelihaa
|
400 g |
---|---|
Esikeitettyjä ohrasuurimo
|
¾ dl |
Sipuli
|
1 |
Valkosipulinkynsiä
|
2 |
Kananmuna
|
1 |
Soijakastiketta
|
1 rkl |
Suolaa
|
½ tl |
Kuivattua meiramia
|
2 tl |
Valkopippuri
|
½ tl |
Mustapippuri -tuorejuustoa
|
200 g |
Siirappia
|
3 rkl |
---|---|
Rkl Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
3 |
Kaalin keitin lientä
|
1 dl |
Puolukkahilloa
|
---|