Juuresmuusi

Juuresmuusi

Maukas juuresmuusi on hyvää vaihtelua perunoille, riisille tai pastalle. Mausta juuresmuusi persiljalla. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Aloita juuresmuusi kuorimalla ja leikkaamalla perunat ja palsternakat pienemmiksi paloiksi.
  • Keitä juureksia kevyesti suolaisessa vedessä noin 20 minuuttia.
  • Juureksien kypsennyttyä murskaa niitä karkeasti yhdessä kerman ja maidon kanssa.
  • Mausta juuresmuusi suolalla ja lisää persilja.
  • Tarjoile juuresmuusi lihan, kalan tai kasvispihvien lisukkeena.
Valmis!

Ravintosisältö

200 Kcal

Ainekset

Juuresmuusi
Perunoita
400 g
Palsternakkaa
400 g
Arla® Lempi Fraîche kermaa 15%
2 dl
1 dl
Suolaa
1 tl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Kermainen perunamuusi
25 minuuttia
Kermainen perunamuusi
(16)
Kukkakaalimuusi
30 minuuttia
Kukkakaalimuusi
(2)