Kukkakaalimuusi

Kukkakaalimuusi

30 minuuttia
Kukkakaalimuusi on herkullinen variaatio perinteisestä perunamuusista. Kukkakaalimuusi soveltuu lisukkeeksi niin lihapullille kuin sunnuntain pataruoille.
https://www.arla.fi/reseptit/kukkakaalimuusi/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kukkakaalimuusi paloittelemalla kukkakaali pienempiin paloihin. Keitä kukkakaaleja suolatussa vedessä noin 25 minuuttia.
  • Kaada kattilasta vesi pois ja sekoita kukkakaalit muusiksi kerman, voin ja creme fraichen kanssa. Mausta kukkakaalimuusi sitruunamehulla ja suolalla.
  • Viimeistele kukkakaalimuusi silputulla tuoreella ruohosipulilla. Tarjoile valmis kukkakaalimuusi heti.
Valmis!

Ainekset

Kukkakaali ( noin 500 g)
1
½ dl
50 g
150 g
Sitruunamehua
1 rkl
Suolaa
1 tl
Hienonnettua tuoretta ruohosipulia
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Kukkakaaliriisi
15 minuuttia
Kukkakaaliriisi
(8)